DECO

HEERENHUIS

Niets is ons teveel. Meerdere keren per jaar bezoeken we de grootste Europese beurzen ter aankoop van decoratiematerialen. 
Hierdoor kunnen we een exclusieve en unieke woonwinkel creëren met meubelen, kussens en plaids, de keukenlijn Pure van Pascale Naessens en Sergio Herman en tal van geurlijnen voor in huis. 
Ons professioneel interieuradvies zet u op weg om de ziel en het unieke kader van uw thuis aan te passen aan de nieuwste trends.

Of bekijk onze nieuwe catalogus van Lifestyle

BLOEMEN

HEERENHUIS

In onze winkel bieden wij u een groot assortiment van allerlei soorten bloemen.
Een bijzondere presentatie van kleurrijke bloemen, waarvan naar ieders persoonlijke smaak of wens een prachtig boeket gemaakt kan worden. Onze specialiteit zijn de bloemendozen, gevuld naar ieders wens.


Er zijn bloemen voor iedere gebeurtenis, een geboorte, verjaardag, de liefde, begrafenis of zomaar….
Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een passend boeket bij iedere gebeurtenis en zullen daarbij uw wensen overtreffen!
Ook Bruidswerken zijn voor ons meer dan alleen een bruidsboeket. Bij Heerenhuis stemmen wij het bloemwerk geheel af op uw wensen en houden we rekening met het thema en de kleur van deze speciale dag. Wij helpen u graag met bruidsboeketten, autodecoratie, corsages en bloemwerk voor de locatie. 


Hierdoor kunnen we een exclusieve en unieke woonwinkel creëren met meubelen, kussens en plaids, de keukenlijn Pure van Pascale Naessens en Sergio Herman en tal van geurlijnen voor in huis. Ons professioneel interieuradvies zet u op weg om de ziel en het unieke kader van uw thuis aan te passen aan de nieuwste trends.

Openingsuren

 

Maandag: gesloten
Dinsdag - woensdag - donderdag: 09u00 - 18u00
Vrijdag: 12u30 - 18u00
Zaterdag: 09u00 - 18u00
Zondag: 11u00 - 17u00 (behalve Juli, Augustus en September)

 

Facebook

Contacteer ons

Adres: Markt 17, 3960 Bree

Telefoon: 089/46.10.01

Volg ons op facebook

Copyright 2020 Powered by - Privacy Policy - Cookiebeleid